Купувајте CPAP/BiPAP машини, маски и повеќе…

Yuwell-8F-5AW-Oxygen-concentrator-5-Liter-cpap-store-dubai-15

Кислород

yuwell-breath-care-2-ii-yh-450-auto-cpap-machine-cpap-store-dubai-authorized-dealer-doha-kuwait-abu-dhabi-7

Машини за CPAP

bmc-m1-mini-auto-travel-cpap-machine-cpap-store-dubai-kuwait-doha-abu-dhabi

Машини за патување CPAP

philips-respironics-dreamwear-cpap-назална-маска-cpap-store-dubai

Маски за CPAP

Опрема за третман на АПАП за спиење на CPAP

Опрема за CPAP

clyn-o3n-travel-cpap-cleaner-sanitizer-cpap-store-dubai-abu-dhabi

CPAP Clean

Популарни машини CPAP

Продавница од производителот
bmc-medical-authorized-distributor-cpap-store-dubai-armenia-africa-london
yuwell-cpap-bipap-machine-oxygen-concentrator-cpap-store-dubai
transcend-cpap-machine-cpap-store-dubai
philips-respironics-cpap-Supplies-bipap-store-dubai
Apnea-RX-cpap-store-dubai
APEX-Medical-cpap-store-dubai

Што велат нашите клиенти

Бев многу, многу нервозен кога ја добив дијагнозата за апнеја при спиењето и луѓето во Cpap Store Дубаи поминаа апсолутно над и за да ми помогнат да ја одберам маската за риги и машина во форма на живот.

Ietулиета Ф. / Париз, Франција

Не можам да кажам доволно за персоналот во ЦПАП Дубаи, мојот сопруг беше во болница и не можеше да замине се додека немавме машина BiPap. Бев стресен лошо. Тие толку многу ни помогнаа да ја набавиме машината и толку брзо. мене тие би ја завршиле работата за мене. Погодете што? Компанија што ќе ви помогне! Тие ја завршија работата подобро од кој било друг. Тие отидоа над нас и над вас. Ви благодарам, ви благодарам за помошта.

Митзи С. / Дубаи, Обединетите Арапски Емирати

Нашата Локација